Valerian playlist help...

Discussion in 'AnyDVD HD (Blu-ray issues)' started by Warpdrive, Nov 13, 2017.

  1. Warpdrive

    Warpdrive Well-Known Member

    Just looking for some playlist help with the Canadian eOne version of "Valerian and the City of a Thousand Planets."
    Thanks in advance Pete!
     

    Attached Files:

  2. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    Check your status window now.
     
  3. Warpdrive

    Warpdrive Well-Known Member

    Awesome!
     
  4. Balthazar2k4

    Balthazar2k4 Well-Known Member

    Mine is showing nothing in the status window. Is it playlist 667?
     

    Attached Files:

  5. Warpdrive

    Warpdrive Well-Known Member

    Odd that is it not showing you the correct playlist?
     
  6. Warpdrive

    Warpdrive Well-Known Member

    Mine was not 667 though.
     
  7. Balthazar2k4

    Balthazar2k4 Well-Known Member

    Maybe Lionsgate has multiple Region A pressings. I got the 667 possibility from MakeMKV.
     
  8. Warpdrive

    Warpdrive Well-Known Member

    You never know..... Pete should be able to fix it for you though. I’d check the thread again in the morning.
     
  9. KevinS72

    KevinS72 Member

    This one isn't showing a playlist selection in the status window (yet). :) Log attached. Thanks!
     

    Attached Files:

  10. beameup

    beameup New Member

    I also don't see a playlist in the info window. Mine is the 4K (the Blu-ray disk in that pack) from Amazon. It prompted me for a Region and I chose Region A ... maybe it should have been no Region. But if I eject and put it back in, it no longer prompts me for a region. Also not sure how to get the log file to share here.
     
  11. Balthazar2k4

    Balthazar2k4 Well-Known Member

    Mine is also the regular BD from the 4K copy. As for the log file, just stick the disc in and right click on the fox in the tool tray and select 'Create Logfile'.
     
  12. Goldenoreo

    Goldenoreo New Member

    Today's US Redbox rental.
     

    Attached Files:

  13. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    This one
    And this one
    are fixed.
    This one should have been no problem all along, what's wrong with it?
     
  14. Balthazar2k4

    Balthazar2k4 Well-Known Member

  15. Goldenoreo

    Goldenoreo New Member

    I apologize. I now realize you only need posts of those who need help. Doh!
     
  16. beameup

    beameup New Member

    Thanks. Also mine (ours) is now fixed and shows up as 667
     
  17. KevinS72

    KevinS72 Member

    Confirmed. Thanks again!