Clone DVD mobile freezing at 99%

Discussion in 'CloneDVD mobile' started by matoond, Mar 31, 2013.

  1. tombs

    tombs New Member

    I've been using CloneDVD Mobile for years without any problems until I encountered this 99% problem with a single DVD. Came to the forum and found the workaround (kill Dispatcher for LibAV) immediately. CloneDVD, CloneDVD Mobile and AnyDVD are the most reliable software products I have ever used. This being the first problem I've ever encountered.

    No idea why JohnJay had such a bad experience. Maybe he didn't have AnyDVD only CloneDVD Mobile.

    Anyway, a big thanks to everyone at RedFox, and Slysoft before.
     
  2. hahn6675

    hahn6675 New Member

    The work around is fine, but Id rather not introduce another step.

    Any word on fixing the lock up?

    Thanks

    And thanks for the continued effort!!!!
     
  3. Ch3vr0n

    Ch3vr0n Translator NL & Mod

    There will be no further updates to cdvdm until the new encoding engine is ready.
     
  4. blank

    blank Well-Known Member

    HereĀ“s a little script I use to fix the 99% problem.

    --------------------------------------------------------------------------------------------
    @Echo off
    for /f "tokens=1 delims=" %%# in ('qprocess^|find /i /c /n "mencoder"') do (
    set count=%%#
    )
    taskkill /F /IM mencoder.exe /T
    echo Number of mencoder.exe processes removed: %count%
    pause

    ----------------------------------------------------------------------------------------------

    Works for me ...
     

    Attached Files:

  5. Ch3vr0n

    Ch3vr0n Translator NL & Mod

    That's not a fix, that's a work around the problem that terminates the encoder. A fix solves the actual issue that's causing the freeze in the first place.

    Sent from my Nexus 6P with Tapatalk.
     
  6. blank

    blank Well-Known Member

    Cheers!
     
  7. ScubaDeb

    ScubaDeb Active Member

    Hi there. I just got a new laptop with Windows 10 (64) and I've been a customer for about a decade. I am now unable to complete my mobile copies via AVI. I get stuck at 99% and have to go into task manager to shut down the Clone Mobile application. I see that these programs are 32bit, it there a workaround other than going into task manager?

    I've attached my log files, along with task manager screenshot.

    Thanks in advance... I realize that this thread is from 2013, but I didn't want to start a new one.
     

    Attached Files:

  8. blank

    blank Well-Known Member

    JCMaedl likes this.
  9. JCMaedl

    JCMaedl Member

    So, is there an official position on fixing this?
     
  10. blank

    blank Well-Known Member

    Only staff can tell you.