Anystream 1.1.5.1

Discussion in 'AnyStream' started by Steve55, Jun 7, 2021.

  1. Steve55

    Steve55 Well-Known Member

    Installed 1.1.5.1
    Went to Amazon
    Got popup "You are not logged in to the service, please login first"
    But I cannot log in to Amazon using Anystream, Amz doesnt let me
    ?
     
  2. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

    Press the same log in button you would to login toAmazon., make sure you have your password handy
     
  3. Steve55

    Steve55 Well-Known Member

    That‘s what I was doing and it doesnt work
    Cut and pasted my pw to be absolutely sure
    Works in normal browser in private mode from same pc
     
  4. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

    Okay then, why don't you try clean the cache on your browser and then try it, I bet it works then.
     
  5. Scott Tedder

    Scott Tedder Well-Known Member

    Go back to 1.1.5 0
     
  6. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

    Thats not a good option, move forward and overcome small things in a beta version so we can move on, LOL, I bet clearing his browser cache worked anyway.
     
  7. Steve55

    Steve55 Well-Known Member

    I‘m not at my pc so can‘t test till tomorrow
    No idea what my browser cache has to do with Anystream though. The browser works fine, it‘s Anystream that doesnt
     
  8. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

    It doesn't have to do with AnyStream, it has to do with logging into Amazon. Just clean the cache(browser cache)
     
  9. coopervid

    coopervid Moderator DE

    Please follow the suggestions if you have no better idea. It might not be successful but it will reduce the potential reasons.
     
    RedFox 1 likes this.
  10. Steve55

    Steve55 Well-Known Member

    But I can log into Amazon from my browser!
    Anyway I‘ll try tomorrow when Im back at the pc if clearing the cache helps. I think qt has a cache too somewhere in appdata local I‘ll clear that too.
     
  11. SamuriHL

    SamuriHL Moderator

    Yes, clear the appdata\local\redfox\anystream\cache directory. That should in theory help.

    AnyStream uses an embedded browser engine, not the browser you use daily.
     
    BRCS and RedFox 1 like this.
  12. Steve55

    Steve55 Well-Known Member

    That fixed it thanks. Yes the browser cache has nothing to do with it.
     
    SamuriHL likes this.
  13. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

    SamuraiHL is a very smart man, I am very glad you fix your issue and I am sorry what I told you didn’t work but cleaning your browser cache on a regular basis is a good thing to do anyway.



    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro