Problem with HD DVD from Warner bross Europe

Discussion in 'AnyDVD HD (Blu-ray issues)' started by Sjeffray, Aug 22, 2007.

  1. Sjeffray

    Sjeffray New Member

    Hello,

    I am using powerDVD ultra + AnyDVD HD on my PC; my diffuser (projector BENQ 8700) is not HDCP. When i use the DVI output from my video card I have a problem with most HD DVD from Warner Bross production. Among 5 Warner HD DVD , only one is working properly (Superman returns). All the others (Wax house, The prestige, Constantine, Corpse bride) ends with a failure of Power DVD just after the Warner trailer. All HD DVD from other production (universal, studio canal etc.) work properly...
    Went i use a VGA screen (without AnyDVD HD) all DVD work properly.
    Could you help me with this problem ? I still would like to use the DVI output with my BENQ projector.

    Thanks in advance, Jef
     
  2. Adbear

    Adbear Well-Known Member

    what graphics card? what drivers are you using for it? What build of powerdvd 7.3 are you using?
    I'd recommend updating to the latest on both and then trying it.
    Does the film play back if you play it using a standard monitor?
     
  3. Sjeffray

    Sjeffray New Member

    Thank you for your concern. In fact it do work properly with a vga standart monitor; so i did think the problem came from Anydvd HD. But following a mail to Cyberlink they sent me another version of Power DVD ultra. That new version solved the problem. All HD DVD are now working properly !
    Thanks, Jef.
     
  4. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    Easy fix: Update to latest PowerDVD 7.3 Ultra (3104a or whatever it is called)