Downton Abbey, Season 5, Discs 1 and 3

Discussion in 'AnyDVD HD (DVD issues)' started by End User, Apr 17, 2018.

  1. End User

    End User Member

    I've read the other threads on this forum (and others) with no luck.

    Capture1.jpg
    Capture2.jpg
    Capture3.jpg
    Capture4.jpg
    Capture5.jpg

    I tried resetting to defaults, no luck. I tried ripping to disk, no luck. I tried forced aggressive mode, no luck. I tried excluding certain titles, no luck.

    Only discs 1 and 3 had this issue. Disc 2 worked fine.

    Thanks for suggestions.
     

    Attached Files:

  2. End User

    End User Member

    Wow. No response whatsoever. Wrong area of the forum or no one has attempted to copy these discs?

    I tried AnyDVD 8.2.4.2 and got the exact same results.
     
  3. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    What happens, if you let CloneDVD finish the repair scan?
     
  4. Ch3vr0n

    Ch3vr0n Translator NL & Mod

    I'd start by setting anydvd to default or undo the settings for "remove annoying clips/trailers". That functionality isn't perfect and can sometimes result in broken discs (from personal experience), i'm not saying this is what's happening here, but it's at least worth a try.
     
  5. End User

    End User Member

    Capture-6.jpg
     
  6. End User

    End User Member

    I did, as stated above.

    Tried that as well, but after I originally posted. No change.

    Thanks for the suggestions.
     
  7. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    You didn't click on "details", did you?
    EDIT: Also the suggested "log" would be helpful.
     
  8. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    What happens, if you untick "preserve menus"?
     
  9. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    I just found out, that I have this box set in my collection. It behaves different to yours (which is really strange), but it does behave not correctly, too.
    I'll look into it.
     
  10. End User

    End User Member

    Okay, so after I updated to AnyDVD 8.2.4.2, I didn't Default the settings. After doing so, that yielded a change in behavior. It still had duplicate titles (2), but it didn't attempt to repair the structure. It finished cloning to my hard drive without error. The resulting structure played, but consumed 13.2GB. So I re-cloned the DVD from hard drive and excluded the duplicate titles. It started without the structure warning, but I had to leave before it finished.

    So I *think* there's positive progress. I'll know this evening.
     
  11. End User

    End User Member

    I'm a pretty inquisitive person, so I always look for more details. I did click details, but didn't seem to be anything useful (at least not to me).

    I incorrectly assumed that information was included in the ziplog I attached, but they are two different products. I'm sure AnyDVD isn't going to share log information with CloneDVD and vise-versa.

    I wasn't able to generate the error with the new AnyDVD version, so that information is now unrecoverable unless CloneDVD saves all log files and increments the name as to not be overwritten.
     
  12. End User

    End User Member

    On the back of my DVD case, it has some numbers: MST64500, ISBN: 978-1-62789-064-9, Barcode: 8 41887 02171 5

    US version, NTSC, nothing really special that I can tell.
     
  13. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    This is the same (incorrect) behaviour I am seeing. That's good. I'm sure, I can fix it.
     
  14. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    Are you sure, that disc 2 is fine? I don't think it is (wrong / duplicate titles). But disc 3 should be ok.
     
  15. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    Don't worry. You could post an AnyDVD logfile from discs 2 & 3, just to make sure, that my discs are identical. I assume they are, why shouldn't they... Disc 1 certainly is (same digest/checksum).
     
  16. End User

    End User Member

    Fairly sure. It cloned fine with the previous version of AnyDVD. It played normally and didn't seem to have any issues. I can verify that this afternoon.

    I haven't attempted disc 3 since upgrading to the current AnyDVD.
     
  17. End User

    End User Member

    After the clone from the DVD on hard disk completed, I had a semi working DVD. On disc one are Part One, Part Two and Part Three (3 episodes). Part One worked fine from the main menu. When I attempted to return to the menu, it would jump to the same spot in the middle of Part One (which I think is title 5-something). Part Two and Part Three didn't work as I had excluded title 2 and title 3 (which were duplicated on title 68 and 69 I think). So I re-cloned it from the 13GB source and included title 2 and 3 and excluded 68 and 69. That was actually the closest effort yet. Now everything works normally from the main menu. All Parts and return to main menu works on all Parts except Part One (as before). One additional oddity. There is a title in the 30 or 40 range that looks like a piece of a Part, but I don't think it is. I caught this based on the size of the output... right at 9GB. That's when I saw the out of place title. My next effort is to clone from THAT clone and exclude that title.

    If this is as far as I can get it, I'll deal with it. I would like to fix this last little couple of bugs though.
     
  18. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    Please try AnyDVD 8.2.4.3:
    https://forum.redfox.bz/threads/anydvd-hd-8-2-4-3.75052/
     
    End User likes this.
  19. End User

    End User Member