Disc-Cpoy "The Penguins of Madagascar 2D and 3D" (German) will not play after saving.

Discussion in 'AnyDVD HD (Blu-ray issues)' started by mecking, Aug 7, 2021.

  1. mecking

    mecking Member

    Attached Files:

  2. DeepSpace

    DeepSpace Well-Known Member

    Can you give me more information? How do you want to play the copy? And did you a copy as iso or the files and with or without copy protection (I'm referring to the AnyDVD copy windows, please tell me if you used a third party software).
     
  3. coopervid

    coopervid Moderator

    See this message: Note: automatic detection of region code not possible with this disc
    You need to set the region manually. Best is also to remove the region code.
    Any_options.JPG
     
    whatever_gong82 likes this.
  4. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    Play ... how? Which player? Which region? According to the logfile, all went well.
     
  5. mecking

    mecking Member

    I play the saved ISO with PowerDVD20 (mounted) and with DVDFab6 player in menu mode. Both players play 1 intro and then the screen is black. I can only reactivate the players by restarting. The message "...Regioncode..." does not appear. Region-Code on the Cover-Box: A,B,C (2D) and B (3D).
     
  6. mecking

    mecking Member

    i created an ISO again, removed the region code, but in PowerDVD 1 intro is played, likewise in Fab6 (but without picture) and after that both players are stuck at 8 sec and nothing moves. What else can be done?
     
  7. mecking

    mecking Member

    The problem is probably the menu, because when set in the player without a menu, the copy works. Is there anything that can be done so that the copy is played with menu? Thanks and greetings
     
    DeepSpace likes this.
  8. DeepSpace

    DeepSpace Well-Known Member

    I'm not exactly sure but I think BD works with Java. So maybe you have to install/ update Java?
     
  9. mecking

    mecking Member

    Java is uptodate.
     
    DeepSpace likes this.
  10. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    Does the original disc play in PowerDVD with AnyDVD running? Without AnyDVD running?
     
    DeepSpace likes this.
  11. mecking

    mecking Member

    with or without anydvd only the 1st intro is played in PowerDVD - after that the playback stops at 8 sec
     
    DeepSpace likes this.
  12. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    So the disc menu is broken, or PowerDVD or both...
    You can enable AnyDVD speedmenus as a workaround, so you can finally watch the movie.
     
  13. coopervid

    coopervid Moderator

    I guessed so but I wanted to leave the final assessment to the pro.
     
    whatever_gong82 likes this.
  14. mecking

    mecking Member

    I have now tested many movies with PowerDVD and Fab Player6 and all the copies I made with Redfox I could play without problems with menu. So I exclude the players as a source of error. The BD I can play with a standalone player also without problems, so that for me now only a not fully decoded copy by Redfox stands in the room. Maybe the experts can take another look at the log file. Thank you very much.
     
  15. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    If this is correct, AnyDVD cannot be the cause of the problem.
     
  16. mecking

    mecking Member

    Hi, with version 8.5.7.0 the disc now works completely with menu. Big thanks to the team! Greetings
     
    DeepSpace and whatever_gong82 like this.