v1.0.9.3 .srt Subtitles downloading @ 0KB

Discussion in 'AnyStream' started by whpony96, Mar 31, 2021.

  1. whpony96

    whpony96 Member

    There is an issue with v1.0.9.3. When using the option to download .srt subtitles in the settings menu you consistently get 0KB subtitles when downloading from AP. If I reload v1.0.9.1 the .srt files always download fine. The difference in the naming of the .srt files from the same movie is shown below.

    v.1.0.9.1 = moviename.en-us.srt 109KB
    v.1.0.9.3 = moviename.en.srt 0KB
     
  2. Kamala

    Kamala Well-Known Member

    attach your log with the problem.. i can confirm i had similar issues with a few videos..
     
  3. Bart Nys

    Bart Nys Member

    All subs are wrong. Best is to rollback to v.1.0.9.0 when you need subs like me. Every sub is OK in that version. Ik downloaden from AZ and NF. Since they two latest versions subs are a ittle mismatched. All on one line and words putting together. They are working on it somehow. Just don't use beta if you don't need D+
     
  4. Black Puma

    Black Puma Active Member

    same Probleme here.
     
  5. radiah

    radiah Well-Known Member

    I have this issue sporadically. It doesn't always occur. Odd.
     
  6. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

    If you want things to get fixed here, Run version 1093 and leave a log file. Otherwise the developer won’t be able to help you
     
    Last edited: Apr 1, 2021
  7. whpony96

    whpony96 Member

    Here is a log file for you.
     

    Attached Files:

  8. whpony96

    whpony96 Member

    Still happening in AZ with v1.1.0.2
     

    Attached Files:

  9. Prospere

    Prospere RedFox Development Team

    there's a problem with the DFXP subs. The fix will be out with the next release.
     
    RedFox 1 and whatever_gong82 like this.
  10. mikeas

    mikeas Active Member

    Well they still seem to fail with the latest for 'tombestone'. will try and upload log but I erased it by accident.