Unable to Backup movie "Open Season"

Discussion in 'AnyDVD HD (DVD issues)' started by johneva, Jan 30, 2007.

  1. rumbushle

    rumbushle Member

    i have tried copying saw 3 and open season; i get this:
    Navigation Pack 0V0BU 47027 clone 6 TCE
    i am pretty computer illiterate, so any help would be appreciated!
     
  2. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

  3. ETP

    ETP Well-Known Member

    Found my problem. Bad original DVD. It goes back Wed. Funny how the 32 bit system was able to handle a bad DVD and the 64 bit system could not.
     
  4. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    Use AnyDVD 6.1.2.0 beta. This fixes the problem with Open Season R2.
     
  5. gesinc

    gesinc New Member

    Possible Drive Problem

    Copied Open Season with AnyDVD 6.1.1.4 and Clone DVD 2.9.0.3 using a
    NEC ND-1100A the copy went fine but would only play from the drive that created it... won't play anwhere else...:(
    I'm getting a new drive.... Plextor 760A
     
    Last edited: Feb 17, 2007
  6. TPLAT

    TPLAT Well-Known Member

    There are a bunch of drives out that I would buy before spending that much on a Plextor for a third of the cost of a Plextor, that and after my last experience with the Plextor 760A I will never buy Plextor again.
     
  7. Tex

    Tex Well-Known Member

    I wonder why this title has 72 bad sectors protections in R1, but in R2 it has only 6?!!! That probably explains why I've been able to make a full backup (with menus and extras) with DVD Shrink and AnyDVD 6.1.3.2 running in the background!:agree:
     
  8. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    Quite possibly