Still unable to play Transformers using v6.1.9.3

Discussion in 'AnyDVD HD (Blu-ray issues)' started by tiberius3, Oct 29, 2007.

  1. tiberius3

    tiberius3 Member

    I am still unable to play the Transformers HD DVD using anydvd hd v6.1.9.3. I have tried playing the movie (with powerdvd ultra) both while anydvd is running and also from the folder it was copied to. When I view the movie, I just get a constant flickering (about every second) of all images turning green then back to normal. I experienced this same issue with Transformers using the prior 6.1.9x beta versions as well. Though unlikely, could this be a problem with the disc?

    This is incredibly frustrating...anyone else experiencing the same issue? Please help. Thanks. :confused::confused:
     
  2. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

  3. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    Don't play .evo files. Play from folder.
     
  4. tiberius3

    tiberius3 Member

    I am not playing the .evo files, I'm playing from the folder. I will answer the questions from the thread Webslinger sent me.
     
  5. sudo4re

    sudo4re Member

    Using AnyDVD v6.9.1.3 I was able to rip Transformers to my HDD using my LG dual format drive (GGC-H20L) and I was able to watch it from there using PDVD Ultra w/o any problems. Thanks for getting this new version out because I couldn't get AnyDVD HD to read the disc as late as last night. Keep up the good work!
     
  6. tiberius3

    tiberius3 Member

    Unable to play Transformers

    Below is the status of the Transformers HD DVD from slysoft:

    Summary for drive H: (AnyDVD 6.1.9.3)
    TOSHIBA DVD/HDX807616 MC08 10/03/06
    Drive (Hardware) Region: 0 (not set!)
    Media is a HD DVD.
    Booktype: hd-dvd (version 3), Layers: 2 (opposite)
    Size of first Layer: 6903072 sectors (13482 MBytes)
    Total size: 13806144 sectors (26965 MBytes)
    Video HD DVD label: TRANSFORMERS_D1_NA
    Media is AACS protected!
    File VPLST001.XPL renamed!
    Removed AACS copy protection!

    Here's the original text of the error I experience: "I am still unable to play the Transformers HD DVD using anydvd hd v6.1.9.3. I have tried playing the movie (with powerdvd ultra) both while anydvd is running and also from the folder it was copied to. When I view the movie, I just get a constant flickering (about every second) of all images turning green then back to normal. I experienced this same issue with Transformers using the prior 6.1.9x beta versions as well."

    I also attached the log zip. Any help you can provide is very much appreciated.
     

    Attached Files:

  7. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    1) What version of Powerdvd ultra are you using?

    2) What graphics card driver version are you using?
     
    Last edited: Oct 29, 2007
  8. Galileo2000

    Galileo2000 Well-Known Member


    Are you able to play any other HD DVD just fine using the same settings/same system?

    Because I am pretty sure it is your system problem rather than AnyDVD.

    I didn't have a chance to go thru all your system settings, but I think there is a video driver problem somewhere or something like this.
     
  9. tiberius3

    tiberius3 Member


    1) PowerDVD Version 7.3(Ultra)
    2) I have dual NVidia 7900GTX graphics cards (ForceWare version 97.52 - is this my driver version?)

    Galileo, to answer your question - yes, I am able to play all 8 of the other HD DVDs backed up to my computer using the same settings.
     
  10. Charlie

    Charlie Well-Known Member

    The version of PowerDVD isn't specific as there is 3104 and 3114 etc patches so can you post the specific please?
     
  11. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    What version, exactly?

    This may be an SLI issue then.

    Is there any reason why you're using such an ancient version?
    Time to update your drivers:
    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx
     
  12. tiberius3

    tiberius3 Member

    Now able to play Transformers!!!

    Yep, it was a case of an ancient graphics card driver...I erroneously assumed these were updated automatically.

    You slysoft guys are awesome...thanks for all your great work and for your help! :clap:
     
  13. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    You're welcome! I'm not a "Slysoft guy" though. I'm an end-user like you. I don't work for Slysoft.