problems

Discussion in 'CloneDVD' started by mrmechanic, Apr 26, 2007.

  1. mrmechanic

    mrmechanic Member

    i hav dvd2 and the new anydvd and when i copy them takes sometimes 65min and to copy them takes the same and on my comp runnin same stuff and takes half the time i did a cc cleaner and reg cleaner but still nothin can someone hlp me thanks runnin 2903
     
  2. BenGurion

    BenGurion Well-Known Member

    maybe there is a problem with the ide-wire or the ide-channel is not in the UDMA-mode (pio-mode is too slow)
     
  3. mrmechanic

    mrmechanic Member

    problem

    is that the speed i burn at 8times and other comp same but it goes faster
     
  4. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

  5. mrmechanic

    mrmechanic Member

    problem

    yup dma is enabled
     
  6. BenGurion

    BenGurion Well-Known Member

    so check with another ide-wire

    are the jumper correct? (normally: hdd master + dvd slave)
     
  7. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    http://forum.slysoft.com/showthread.php?t=393

    1. Specify a)the brand and b)model number of your optical reader and writer with c)firmware versions for these optical drives. d) Let us know what operating system (version number and service pack, if applicable) you're using as well. e) Check to see if there's an updated firmware version for your burner and your reader.

    2. What blank media are you using? Specify a) brand name b)type (-R, +R, -RW, +RW, RAM, DL, etc.) c)media code, d) capacity/size, e) batch codes/serial codes (often found printed on the inner plastic hub of the blank disc), and f)country (factory information would be great as well, if possible) where the media was made (look on the physical packaging; do not rely on programs to accurately give you this information).

    If you don't know how to obtain media codes, you may find the following programs useful:

    http://dvd.identifier.cdfreaks.com and http://www.dvdinfopro.com/

    3. At what speed are you burning your blank media?

    4. Try Defragging your hard drive

    5. Do what BenGurion said and check your wires and jumpers. By the way, in general, ide burners should be set to master (and not slaved to anything).
     
  8. mrmechanic

    mrmechanic Member

    problem

    ok its a lg model gsa-h22n runnin windows xp sevice pack 2 usin clone dvd2 2903 and anydvd 6136 and i hav the same on other comp but im runnin sevice pack 1 and clone 2901 i did a difrag im usin a retail plus dvd-r 4.7 16x
    i tryed to switch clone but same thing happens wen i put in a burnt dvd already done takes 15 min and i do the same on other comp 32min then i burn them 1st comp 10min sec 32min
     
  9. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    I would update both. And if your other system has a slower hard drive and/or a slower processor, then you have your answer.