Problem With Maleficent Mistress Of Evil

Discussion in 'AnyDVD HD (DVD issues)' started by Bigbob, Jan 14, 2020.

  1. Bigbob

    Bigbob Member

    Using Anydvd 8.4.4.0 and it wont get past 0% without trying to repair defective DVD structure. Also tried on 2 different machines with same results. Logfile Attached
     

    Attached Files:

  2. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    Please let it finish the repair. Does it work?

    EDIT:
    You can try to set AI scanner to "always enabled" for this disc.
     
  3. Bigbob

    Bigbob Member

    I will report back when and if the repair completes, ill also try the AI scanner as well
     
    Last edited: Jan 14, 2020
  4. Bigbob

    Bigbob Member

    Still attempts to repair at 0% even with AI scanner set to always enabled, so I will let it run and see if it completes the repair and report back
     
  5. Bigbob

    Bigbob Member

    Completed the repair successfully and looks like it completed all the way to 100 % , so it should be ok now and thanks for your time & help
     
  6. Fred0149

    Fred0149 Well-Known Member

    It also worked for me, AI scanner enabled to always and completed repair at 100%
     
  7. scrossi

    scrossi Member

    It worked for me with Al set to automatic.
     
  8. Braxton

    Braxton New Member

    It doesn't work for me. It will only show the additional movie clips and not the main movie. Help!
     

    Attached Files:

  9. mmdavis

    mmdavis Well-Known Member

    Looks like you have a different issue. Try cleaning it. If that doesn't work, replace it.
     
  10. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    The main feature has read errors. Try cleaning the disc.
     
  11. GoAWest

    GoAWest Active Member

    Worked for me, but AnyDVD also to do a repair-scan.
    (Rarely has to do that with discs; often fails and occasionally succeeds).

    AI scanner set to automatic, completed repair at 100%.
    Disc surface looked very clean but I wiped it down anyway. No visible de-lam.
    Tried on two different DVD-readers with same behavior.
    Using later 8.4.8.3.
     

    Attached Files: