Problem with Copying Friends Season 1

Discussion in 'CloneDVD' started by chas15, Nov 17, 2007.

  1. chas15

    chas15 New Member

    I am in the process of copying my DVD library to a media server. I have AnyDVD installed and use Clone DVD to copy the files to the server. I've copied about 50 movies so far with no problem but when I copy Friends, Season 1, it won't play from the Hard Drive. I just get a blank screen. In reading other posts, there is a mention that this DVD uses zero cell for protection and can't be copied. I've attached the Log from AnyDVD and would appreciate any help.

    View attachment AnyDVD_Info_D_Friends_S1D1.zip
     
  2. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    There's no protection on this disc at all, other than CSS (which is on practically everything by default)

    That feature doesn't work with all discs.

    Click the red fox icon on your toolbar. Click the "default" button. Click "ok"
     
  3. chas15

    chas15 New Member

    Thanks! I'll give it a try and let you know.
     
  4. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    And don't forget to try the disc in the drive with AnyDVD running. If it doesn't play, the copy certainly won't.
     
  5. chas15

    chas15 New Member

    Thanks for the advice! That solved the problem. Plays like it should. On another note--Is there any difference in using Clone DVD versus Copy DVD? I've just been using Clone and not worrying about omitting any video or audio from the DVD.
     
  6. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    What is "Copy DVD"?
     
  7. chas15

    chas15 New Member

    Sorry about that. I meant "Copy DVD Titles"
     
  8. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    That option is (supposed to) select the main movie only (as opposed to the entire disc).