Hardware encoding stopped to work for certain disks with 1.1.9.x

Discussion in 'CloneBD' started by blank, Feb 5, 2018.

  1. blank

    blank Well-Known Member

    Hello Hardware encoding stopped to work for certain disks with version 1.1.9.x with an Intel GPU.

    I get 2 fps (Hardware decoding / Software encoding to H264 mkv)
    This Disc used to work with older Versions and hardware encoding /// other disks work as expected.

    Furthermore the send log is grayed out -

    Where can I send the log ?

    I have send a log to support@elby.ch

    Please let me know if you need more info.

    Subject "CloneBD bug Hardware encoding stopped to work for certain disks with 1.1.9.x"
     
    Last edited: Feb 5, 2018
  2. antipodes

    antipodes Well-Known Member

    You will probably need to send to send the log file you sent to Elby to Redfox as weii.
     
  3. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    No, please just post it here.
     
  4. blank

    blank Well-Known Member

    Here is the log file
     

    Attached Files:

  5. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    Thanks - this is a 1080i source.
    HW acceleration support for interlaced content has been removed, due to Intel-driver instabilities.
    The intel hw support is crap to begin with, but there was so much trouble with Intel handling interlaced content, that support for that had to be removed entirely, sorry.

    If you have that option, I'd recommend switching to an nVidia GTX card - nVidia transcoding is much more stable and between 3 and 8 times faster than Intel.
     
  6. blank

    blank Well-Known Member

    Thanks - Intel hw support works descend with my other discs - so I will have to find a workaround for a handfull Rolling Stones discs only.

    What was the last CloneBD version with Intel hw support for interlased material ?
     
  7. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    That must have been 1.1.7.3