Guardians of the Galaxy 2 Audio issues

Discussion in 'AnyDVD HD (Blu-ray issues)' started by karaokeamerica, Dec 30, 2017.

  1. karaokeamerica

    karaokeamerica Well-Known Member

    I ripped this a while back and the ripping part went fine. However, in playback the audio seems odd......it seems to speed up and slow down during playback. It is most noticeable with the background music (soundtrack songs) and is less noticeable or non-existent in the dialog.

    I have ripped it in 2D and 3D with the same result.

    I don't even know where to start......
     
  2. Adbear

    Adbear Well-Known Member

    Did you have AnyDVD running in the background and do you have the CInavia removal option ticked?
     
  3. karaokeamerica

    karaokeamerica Well-Known Member

    I do. At least it's check currently and I didn't just do it!

    I'm going to re-rip it to see what happens.
     
  4. Adbear

    Adbear Well-Known Member

    That's probably what's causing it as you should only tick the removal option when you have a disc you actually want to remove it from in CloneBD otherwise it does it on every disc
     
  5. karaokeamerica

    karaokeamerica Well-Known Member

    Woah.....how would you know when to use it or not?
     
  6. Adbear

    Adbear Well-Known Member

    karaokeamerica likes this.
  7. karaokeamerica

    karaokeamerica Well-Known Member

    Wow! Thanks!

    I disabled the option in AnyDVD and I’m re-ripping the 3D version now.

    It happened in both the 2D and 3D versions though so I’ll do the 2D version in the morning....

    Thanks again!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  8. SamuriHL

    SamuriHL Retired Moderator

    Had the same thing happen to me. I swear I never turned on the remove cinavia option in anydvd but when I checked it was on. And had the same audio issues you have. Woops lol

    Sent from my Pixel XL using Tapatalk
     
    karaokeamerica likes this.