Forced Captions when none selected

Discussion in 'CloneBD' started by MK-Slinky, Dec 7, 2017.

  1. MK-Slinky

    MK-Slinky Well-Known Member

    Just tried backing up 'War for the Planet of the Apes' with main title only selected and DTS HD 7.1 soundtrack but preview player showing forced subtitles despite no subtitles being selected!

    Anyone else having this issue?

    2017-12-07 (1).png
     
  2. tectpro

    tectpro Translator (ms_MY)

    @MK-Slinky
    This is not an issue.
    As long as the text logo is shown as per below you will see subtitle. Even if no subtitle is marked.
    Click on the little logo that looks like lines in white box, it disappears and all is good ;-)
    upload_2017-12-7_10-1-5.png

    Even so, I can not see it in your screenshot since it may be further down when you scroll.
     
    whatever_gong82 likes this.
  3. MK-Slinky

    MK-Slinky Well-Known Member

    @tectpro

    Thank you, that's very useful information ;) Thanks for sharing!

    The strange thing is.., I shut CloneBD down and posted the above message and then when I went back to the same film (all settings as is) the forced captions had vanished! I've noticed this before when previewing titles, sometimes changes to the audio or subtitle selections are not reflected in what is being shown in the preview until I restart CloneBD.

    I noticed also that there was no little logo that looks like lines in a white box until I physically selected the check box next to those subtitles, only then was I able to click on the white box to dismiss it.

    2017-12-07 (4).png