Fat City

Discussion in 'AnyDVD HD (Blu-ray issues)' started by phalluz, May 18, 2017.

  1. phalluz

    phalluz Member

    Can Someone help me out?
     

    Attached Files:

  2. Ch3vr0n

    Ch3vr0n Translator NL & Mod

  3. phalluz

    phalluz Member

    Won't play in TMT5 after the use of AnyDvd HD. This a Indicator label title which has a Sony licence.
     
  4. Ch3vr0n

    Ch3vr0n Translator NL & Mod

    Lets try that a third time, shall we? "Won't play" how? What's happening? Though it may simply be a TMT5 issue. The last update to that thing was around 4-5 years ago! and even TMT6 has been dropped by arcsoft. What happens if you play it in PowerDVD (you can trial this)?
     
  5. phalluz

    phalluz Member

    Wil l try it on PowerDVD. This is the message I get in TMT. Copy detected (or a rip tool is running)

    Logs from earlier Indicator releases were sent to a member of the staff by PM over a few months ago by someone at Tik and that was all to get the protection fixed. This is the first time I try to get it done by myself so I thought the Log was sufficient. I apologise for that.
     
  6. Ch3vr0n

    Ch3vr0n Translator NL & Mod

    Now we're getting somewhere. Welcome to the world of screenpass. @Pete your magic is required
     
  7. Mizu_Ger

    Mizu_Ger Active Member

    I just got this disk today (UK Powerhouse/Indicator release). Many playlists, but AnyDVD doesn't indicate the correct one (yet!).

    Logfile is attached
     

    Attached Files:

  8. Cabong

    Cabong Well-Known Member

    lol
    Sorry but it crack me up!
     
  9. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    Ok, can you please create another log file now and post it? Then the disc can get fixed immediately.
    Thanks.
     
  10. Mizu_Ger

    Mizu_Ger Active Member

    Here's a new logfile from my copy
     

    Attached Files:

  11. phalluz

    phalluz Member

    Dunno if you also need mine.
     

    Attached Files:

  12. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    Thank you, it should be fine now.
     
    nebostrangla likes this.
  13. Mizu_Ger

    Mizu_Ger Active Member

    Works now. Thanks
     
  14. phalluz

    phalluz Member

    Should it also be working for TMT5 because I am getiing the same message as before...
     
  15. Ch3vr0n

    Ch3vr0n Translator NL & Mod

    Then post a new logfile. Make sure you do NOT press resume or it will load the wrong playlist and continue. Playback must start from the beginning

    Verstuurd vanaf mijn Nexus 6P met Tapatalk
     
  16. phalluz

    phalluz Member

    Once again.
     

    Attached Files:

  17. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    Everything is fine according to that log file.
    As Ch3vr0n said: make sure, the player doesn't resume from a previous session, otherwise it will just continue with the previously selected incorrect playlist.
    Make sure, the player restarts the disc from the very beginning.
     
    whatever_gong82 and nebostrangla like this.