Everythings Gone Green

Discussion in 'AnyDVD HD (DVD issues)' started by skeetman, Aug 4, 2007.

  1. skeetman

    skeetman Member

    Anyone successfully backup Everythings Gone Green? I just downloaded the latest version of AnyDVD and I still get a looping problem from this movie. Hit play at the meanu and it goes back to the warning just like the old Sony loop problem. I sent the IFO files to Slysoft, but was curious if anyone has had success.

    Summary for drive G: (AnyDVD 6.1.6.9)
    DVDRW IDE 16X A091 2
    Drive (Hardware) Region: 1

    Media is a DVD.
    Booktype: dvd-rom (version 1), Layers: 2 (opposite)
    Size of first Layer: 1888128 sectors (3687 MBytes)
    Total size: 3597968 sectors (7027 MBytes)

    Video DVD (or CD) label: EVERYTHINGS_GONE_GREEN
    Media is CSS protected!
    Video Standard: NTSC
    Media is locked to region(s): 1 2 3 4 5 6!

    RCE protection not found.
    DVD structure appears to be correct.
    Structural copy protection not found.
    Autorun not found on Video DVD.
    Found & removed 1 bad sector protections!
    Emulating RPC-2 drive with region 1!
     

    Attached Files:

  2. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    What burning program and version number did you use to back this disc up?
     
    Last edited: Aug 4, 2007
  3. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    Thanks for the .IFOs. At the moment, just disable the option to remove "copy protection based on unreadable sectors".
     
  4. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    VTS_06_0.IFO is missing from the .zip file. Can you please resend the .IFOs?
    Thank you!
     
  5. skeetman

    skeetman Member

    Sorry James, didn't realize I missed it. Here it is. I used AnyDVD 6.1.6.9 and CloneDVD 2.9.1.1. I will disable the unreadable secters and try again like you suggest.
     

    Attached Files:

  6. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    Thanks. The .IFOs look perfectly normal, and AnyDVD doesn't even touch them.
    Please let me know, if disabling the option makes a difference, but I doubt it.
     
  7. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    And - does the disc *play* correctly on your PC? With AnyDVD disabled? With AnyDVD enabled? With the bad sector option enabled? With the bad sector option disabled?
     
  8. Spanky

    Spanky Well-Known Member

    How did you burn with CloneDVD and get the region code locked? I'd like to learn that trick.
     
  9. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    He didn't. That's the status window from the original disc.
     
  10. skeetman

    skeetman Member

    James, I think the disc is bad. I'm going to return it and see if that is the problem.
     
  11. Spanky

    Spanky Well-Known Member

    OK, I didn't understand that he couldn't even play the original DVD.
     
  12. shannon90210

    shannon90210 Well-Known Member

    This 'Looping' - appears to be an authoring/mastering Defect

    The menu 'looping'
    - occurs when Playing the Original on my Standalone Players
    ( I will try another Source Disc to Verify )
    When you Select = "Play Movie"
    The First Play/Intro to the Menu - Starts again
    - and you're back at the Menu
    > repeat > repeat > repeat :doh:

    The same 'looping' happens
    - if you "Play Movie" from the 'Special Features' Menus

    again .... this is on my Standalone Players

    So ... This isn't an AnyDVD Issue
    Disabling "Copy protection based on unreadable sectors"
    - has zero effect
    If you Try 'Jump to Menu" = WinDVD locks up


    To Play this Movie - Just start it from from the 'Scene Selection" Menu


    ;)
     
  13. skeetman

    skeetman Member

    Thanks for letting me know. I used CloneDVD and just did movie only and it works fine so that is good enough for me on this one.
     
  14. Metrock

    Metrock Active Member

    I used AnyDVD 6.1.6.7 I believe with Dvd Decrypter->Dvd Shrink->ImgBurn and had no problems with full disc, plays like every other dvd I have.