Drive doesn't see "I Am Legend".

Discussion in 'AnyDVD HD (DVD issues)' started by dec0010, Mar 18, 2008.

  1. dec0010

    dec0010 New Member

    Same problem with 'I AM LEGEND' AnyDVD will not read the disc. My drive (PIONEER DVD-RW DVR-105) does not want to read the disc period. (I closed AnyDVD) only shows the volume label, it will not show the contents of the disc either, the drive spins up then slows... spins up then slows...

    The DVD is brand new (and flawless), and plays in my home DVD player perfectly.

    Drive is fine, backs up other titles perfectly. New Protection?

    Any help would be appreciated.
     
  2. Charlie

    Charlie Well-Known Member

    I backed this title up earlier today without issues Try posting your anydvd zip file please.
     
  3. oldjoe

    oldjoe Well-Known Member

    I also did that movie today...with 3 different softwares....Movie Only and Movie with Menus. No problems.
     
  4. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    Do no post in other people's troubleshooting threads unless you wish to assist them please. click http://forum.slysoft.com/showpost.php?p=87585&postcount=4 and read fully. Thank you

    Then this isn't an Anydvd issue.

    As Anydvd is disabled, Anydvd can't interfere or block the reading process. Possibly your reader or burner is slowing dying, the original disc is bad, or a number of other possibilities exist as well (including messed up ide/sata busdrivers, bad cable on the back of the drive, etc.)
     
  5. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    He can't if the drive can't see the disc.
     
  6. dec0010

    dec0010 New Member

    Solved

    Rebooted my PC - Problem solved. . .

    Let me apologize, for posting in someones thread, I only thought that rather than creating yet another thread regarding the same issue ("loud drive"/I AM LEGEND), I would simply comment that I was having the same issue.

    to the Original author - try restarting your PC, I had the VERY same issue you described.
     
  7. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    It's not a big deal. It just makes troubleshooting more confusing for me. Thanks