Dirty Grandpa US

Discussion in 'AnyDVD HD (Blu-ray issues)' started by BigAudio, May 5, 2016.

  1. BigAudio

    BigAudio Well-Known Member

    Need a little help with the playlist. thanks!
     

    Attached Files:

  2. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    Try pl 573 for now.
    Complete fix will follow...
     
    ddjmagic likes this.
  3. BigAudio

    BigAudio Well-Known Member

    Thanks, I will give that one a go..
     
  4. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    I sent you a PM.
     
    nebostrangla likes this.
  5. Inception7

    Inception7 Member

    Any luck?
     
  6. Ch3vr0n

    Ch3vr0n Translator NL & Mod

    With what? You're not the op. If you have a problem with this title, you need to provide a logfile. Without it, we can't help you.
     
  7. trihouse79

    trihouse79 Member

    I'm attaching log for US redbox. Can't seem to find the right play list as well.
     

    Attached Files:

  8. Edgeman56

    Edgeman56 Member

    The copy that I have does not have playlist 573, attached is my logfile.
     

    Attached Files:

  9. mrmovie123

    mrmovie123 Member

    No just tried playlist 244 doesn't work either
     
  10. Playlist needed please. I think it is 244
     

    Attached Files:

  11. gammonk

    gammonk Member

    Please can someone look at my log and tell me which playlist is mine. Thanks.
     

    Attached Files:

  12. Barnabus

    Barnabus Well-Known Member

    Same, help with a playlist. Thank you.
     

    Attached Files:

  13. aaronwt

    aaronwt Well-Known Member

    Isn't playlist 410 the one to use?
     
  14. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    The correct one should be 410
     
  15. e143slime8

    e143slime8 Well-Known Member

    Redbox Dirty Grandpa default Playlist 573 is incorrect one. Will have to rent another later today at which time I'll upload the log file.
     
  16. e143slime8

    e143slime8 Well-Known Member

    Playlist attached, thank you in advance.

    I just re-ran the decryption using default settings (had speed menu chosen for first run with only playlist 573 showing as the "speedmenu" to play movie. Also when watched yesterday, chose "run movie using default menu" and that's what came up bad).

    Update, still not playing correctly, out of order.
     

    Attached Files:

    Last edited: May 21, 2016
  17. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    o_O
    Sure about that "573"? Your log file itselft states the playlist is 410.
    Anyway - for a complete fix (full menu functionality), you'll need AnyDVD 8.0.2.0, which should get released in the next 1 or 2 days.
     
  18. e143slime8

    e143slime8 Well-Known Member

    Playlist 573 is the one that showed under speedmenu on my first burn. The log file I sent was from my second rental and burn using the default AnyDVD settings so I'm not sure what playlist was used there (I guess 410). In either event both did not work. Thanks for the quick response as usual and I'll wait for 8.0.2.0.
     
  19. Pulmmd

    Pulmmd New Member

    Help with correct playlist would be appreciated. Playlist is not listed on Status page of AnyDVD program.
     

    Attached Files:

  20. Ch3vr0n

    Ch3vr0n Translator NL & Mod

    You seem to have found a version that slipped through the cracks for 2 years. Well done.

    BTW, your a release version behind. Though that won't fix the playlist.

    @Pete do your magic!

    Sent from my Nexus 7 with Tapatalk