Dead download link for CloneCD?

Discussion in 'CloneCD' started by just curious, May 22, 2018.

  1. just curious

    just curious Well-Known Member

  2. Jill

    Jill Support Team Staff Member

    The download and link above work for me on three different devices and with different browsers. Are you using Norton antivirus by any chance?
     
  3. just curious

    just curious Well-Known Member

    I'm not using Norton

    I'm using free version of AVG

    Link 1 of 2 jpeg shows what I see when I go to "https://www.redfox.bz/download/SetupCloneCD.exe"

    Link 2 of 2 jpeg shows a pop-up from AVG that shows up after a few seconds

    I disabled AVG but I still see what is shown on Link 1 of 2 jpeg

    Other Redfox downloads I tried work fine

    For some reason CloneCD won't download?

    Note: I'm running Windows 10 Build 1803 using Edge browser
     

    Attached Files:

    Last edited: May 23, 2018
  4. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

    The link works fine. From the one you posted and the main page. Tell Avg to whitelist it. Try this one https://www.redfox.bz/download/SetupCloneCD.exe
     
  5. just curious

    just curious Well-Known Member

    I just tried your above link

    See New Link jpeg for what I see when I go there
     

    Attached Files:

  6. whatever_gong82

    whatever_gong82 Well-Known Member

    I just tried to download CloneCD on the Edge Browser, and I had no issues whatsoever.

    Something odd is going on with your system. I hope that you find out what it is, and fix it.

    EDIT: I found out that my version of Windows 10 Pro is 1709. That might have something to do with your issue, but I hope that it isn't the cause of your problem.
     
  7. just curious

    just curious Well-Known Member

    I just tried on my other laptop running Windows 10 Build 1803 using Edge browser

    Same thing happens

    CloneCD download link does not (for me) work

    Other Redfox download links work fine!
     
  8. whatever_gong82

    whatever_gong82 Well-Known Member

    Do you have another browser, such as Google Chrome, Firefox, or Opera?

    Please try those if you have them.
     
  9. just curious

    just curious Well-Known Member

    Just installed Chrome

    Same thing happens

    This might be a "Windows 10 Build 1803 issue"
     

    Attached Files:

  10. whatever_gong82

    whatever_gong82 Well-Known Member

    I'm out of ideas, sorry.

    I do sincerely hope that you'll find out what the devil is going on with your system.

    :(
     
  11. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

    I am not having any issues with the windows 1803


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
     
  12. just curious

    just curious Well-Known Member

    4 out of 5 of the download links shown on attached jpeg work fine

    I just can't get the CloneCD download link to work
     

    Attached Files:

  13. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

     
  14. just curious

    just curious Well-Known Member

    Do you have the ability to send me CloneCD 5.3.4.0 via my inbox as an attachment?
     
  15. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

    It would be the same link


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
     
  16. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

    I just sent the link for you, doesnt hurt to try
     
  17. just curious

    just curious Well-Known Member

    Still has the same issue

    I found a CloneCD 5.3.4.0 download on the hard drive of my currently non-working desktop. I put the hard drive in a docking station and now have CloneCD installed on my laptop.
     
    whatever_gong82 likes this.
  18. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

    Very good I am happy you got it straightened out


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
     
  19. FurryGuy

    FurryGuy Well-Known Member

    1803 here, on all 3 PCs.

    2 x64 & 1 x86. Using Firefox, IE and Edge.

    None have any problems with the download link.

    The problem is very much something with the OP's computer or internet provider.
     
  20. AndrewB

    AndrewB New Member

    Just tried this on my end, and can confirm that this is an issue with Avast (who own AVG). Happens with both CloneCD and VirtualCloneDrive for me.
    The only way to get this fixed is to contact Avast to get the website off their blacklist.
     

    Attached Files: