Audio out of sync in Snow White Rip

Discussion in 'CloneDVD mobile' started by dtsig, Sep 25, 2012.

  1. dtsig

    dtsig Well-Known Member

    Current beta.
    I got the "phone home" message at 99% again then completed with success.

    But about 45 minutes into playing the file created there is a "blip" sound and then the audio is out of sync for the rest of the file. I have tried it twice with different drives with the same problem. The DVD plays well throughout. First time i have ever had audio problems with CloneDvdMobile.

    Also, if it matters, this DVD is the one that comes in the Blu-Ray 'Extended Edition' of Snow White and the Huntsman.

    Thoughts
     

    Attached Files:

    Last edited: Sep 25, 2012
  2. Frank

    Frank SlySoft Support Team

    Release pending

    Please wait a few days and we will have a new version release for CloneDVD mobile that may well resolve this.
     
  3. dtsig

    dtsig Well-Known Member

    Thanks again Frank .. I will rerip when new beta comes out.
     
  4. Frank

    Frank SlySoft Support Team

  5. dtsig

    dtsig Well-Known Member

    I just tried this with the new CloneDvdMobile and the results were the same. I didn't make a copy of the log (did for the report for Roots) but will be happy to if you would like.

    By the way .. i didnt get a Phone Home message.
     
  6. Frank

    Frank SlySoft Support Team

    Need a log

    I'd like to see the txt file content from the LOG panel + transcoder info here.
    You may have to zip it before you attach it. Thanks.
     
  7. Lordrasta

    Lordrasta Active Member

    Regarding the audio out of sync, I've had the best luck with version 1.8.0.2 including Snow White and the Huntsman. Other versions newer than 1.8.0.2 did produce audio way out of sync.
     
  8. dtsig

    dtsig Well-Known Member

    I have just ripped it again and have attached the log's zip. An watching again to be sure the problem is still there (4th time the charm?) but don't expect any difference. It is a pretty good movie though :)

    Thanks frank. let me know if there is anything else you need
     

    Attached Files:

  9. dtsig

    dtsig Well-Known Member

    Yep .. just got to the point where the sound is out of sync again .. about 45-50 minutes in
     
  10. dtsig

    dtsig Well-Known Member

    Frank, as a test I tried ripping this on my little laptop last night. Played it this AM and it worked. I checked the version and it was 1.8 something (stupid me I didn't write it down.) So then I updated the laptop to the current version and tried again. This time it did have the same issue.

    So something changed between an early 1.8x version and now.

    Let me know if any other info will help.

    EDIT: by the way I don't keep older versions around .. is there a way to download older versions?

    Thanks
     
  11. Frank

    Frank SlySoft Support Team

    Let's try this....

    Give this a spin to see if there is a regression issue first

    http://sandbox.slysoft.com/beta/SetupCloneDVDmobile1802.exe
     
  12. dtsig

    dtsig Well-Known Member

    Just tried that and it worked perfectly (attached is the log ..might help to spot any difference?).

    The only thing i did notice is that I did not get the usual popup message that it was complete. I just got through watching the file and it appears it got all the way to the end.

    I did find a copy of CDM 1806 and am installing to check against that .. trying to narrow down last one to work for you.

    Thanks for the 1802.

    David
     

    Attached Files:

  13. dtsig

    dtsig Well-Known Member

    Frank .. using the 1806 i had i am receiving the same problem with the audio going out of sync. Attached is the log from it.

    So for the mean time I will go back to the 1802 and use it until i have some other problem.

    If there is anything I can do to help figure this out please let me know.

    David
     

    Attached Files:

  14. Frank

    Frank SlySoft Support Team

    Thanks

    This is an interesting point for Fernando to look at.
    Thanks for the feedback.

    I suggest you use 1901 now going forward and save the old setup for a fall-back plan. This kind of thing is irritating but it will help us in the long run.
     
  15. Frank

    Frank SlySoft Support Team

    Need the DVD info

    Can we have the amazon url to buy this one?

    isbn/ean code whould be great.

    Thanks!
     
  16. dtsig

    dtsig Well-Known Member

    I am out of the office until monday but will send of the barcode when i get there. I will also try to find a match on Amazon. Worst case I can send the dvd to you if you will return.

    Thanks
     
  17. Frank

    Frank SlySoft Support Team

    Thanks

    The bar code / country of origin would be great or a 1:1 match in Amazon also.
     
  18. dtsig

    dtsig Well-Known Member

    Barcode is "025192126338" and when typed into AMAZON.COM it brings up this page.

    If you need anything else please let me know.
     
  19. Frank

    Frank SlySoft Support Team

    thanks

    I pass this on. Thanks.
     
  20. choward_75

    choward_75 New Member

    I've had the same problem with Ice Age 4. I've just selected generic MP4 file and this worked fine a few days ago for some other dvds, but the audio and video are several minutes adrift. I'm also using version 1901.