AnyStream loads with Blank White Screen and High CPU/Mem usage

Discussion in 'AnyStream' started by infinata, Mar 11, 2021.

  1. infinata

    infinata Member

    I have been using the licensed version of any stream on three virtual windows 10 systems running on ESX since November 2020. It has been running without issues keeping up with AnyStream updates and windows updates until about a month ago.

    Last month I ran updates for AnyStream and OS on one and would get a white screen on load; then find the CPU and memory nearly maxed out. When closing the application, it would leave part of itself running and would need the process killed to completly close out. This system that had version SetupAnyStream_1.0.9.1_64bit when presenting this issue, in an attempt to resolve, I uninstalled AnyStream, rebooted the system, and reinstalled, same issue. I uninstalled AnyStream and visual C++, rebooted and reinstalled, still no luck. Today, I installed SetupAnyStream_1.0.9.2_64bit, and the same issue persists.

    The other two systems I chose to leave alone and not reboot and not install windows updates. Today I installed SetupAnyStream_1.0.9.2_64bit, and rebooted installing windows updates and now they have the same issue.

    Due to the app locking up I am unable to get to the file menu to create a log file, is there another way I can gather logs for you? One system partially loaded the interface and I was able to perform a log dump, that is included too. 2021-03-11 12_05_26-mRemoteNG - confCons.xml - AnyStream03.png 2021-03-11 11_43_24-mRemoteNG - confCons.xml - AnyStream03.png
     

    Attached Files:

  2. Renard

    Renard New Member

    same environment and symptoms here.
     
  3. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator