AnyStream doesnt start download from Netflix

Discussion in 'AnyStream' started by Salem874, Mar 30, 2021.

  1. Salem874

    Salem874 Active Member

    For the past day or so, AnyStream loads perfectly fine. I browse to a content (I've tried both Netflix and Amazon Prime), select my audio track, hit "Download!"

    AS then goes "quiet", with no progress bar...nothing. It does create a 0kb placeholder file though.

    I've left it for hours, and nothing happens. Any possible suggestions or ideas?
     
  2. Salem874

    Salem874 Active Member

    OK, I've enabled "Show debug" and it seems to get stuck at "requesting video license..."
     
  3. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

    Are you using the trial version?
    Update to Version 1093 please
    https://forum.redfox.bz/threads/anystream-beta-1-0-9-3-disney.80536/
     
  4. Salem874

    Salem874 Active Member

  5. Xander

    Xander Well-Known Member

    @Salem874 Grab it and see what happens

    Code:
    https://www.videohelp.com/software/RedFox-AnyStream
    
    Here you can find any beta version of the software if you dont what to use 1093
     
  6. Salem874

    Salem874 Active Member

    I had used 1093 - i only went back to the "official" version because of the varied (inconsistent) output i was getting. But I'll try it again...
     
  7. DQ

    DQ Well-Known Member

    I think they are all technically beta versions.

    Also, downloading software from non-official sites is something to be super cautious about from a security perspective just in general.
     
    RedFox 1 and Lowpro like this.
  8. RedFox 1

    RedFox 1 Super Moderator

    We take no responsibility when you download the link from a different site
     
    Salem874 and Lowpro like this.
  9. Salem874

    Salem874 Active Member

    So, I've updated to the (non-Beta) 1.1.0.0, but I'm still having issues downloading from Netflix.

    I'm still getting stuck on "Requesting License".

    I've run Created a log file, which I've attached. I hope this helps..
     

    Attached Files:

  10. Cavitoni

    Cavitoni Member

    The same here ( also with the previous version ) till i found out to disable all power saving option withing windows.
    since this problems are solved.
     
    whatever_gong82 and RedFox 1 like this.
  11. Ugadata

    Ugadata Active Member

    Same issue with NetFlix but using 1.1.0.1
     

    Attached Files:

  12. Ugadata

    Ugadata Active Member

    Additional log files for Netflix not downloading.
    I went on to other series and it seemed to happen again but I just left it alone and wait for the Amazon download to finish. When the Amazon DL finished the NetFlix DL had started.

    I tried the Imposters S02 E01 again and it seemed to not start (the progress bar doesn't show up, 0 KB file). Again I waited for the Amazon side to finish downloading and after about 5 minutes the NetFlix DL kicked in.

    I suspect the 3rd log contains all of the 2nd log and more.
     

    Attached Files:

  13. Ch3vr0n

    Ch3vr0n Translator NL

  14. Prospere

    Prospere RedFox Development Team

    @Ch3vr0n's right, this is the problem.
     
    whatever_gong82 likes this.
  15. Salem874

    Salem874 Active Member

    This is an interesting catch! Disabling my display turn-off (set to turn off after 1 minute inactivity) seems to fix it.. Odd

    I've just seen AnyStream has been updated though, so I'll get the latest version
     
  16. Prospere

    Prospere RedFox Development Team

    :rockingchair:
    Should it have been related to the network adapter, I should then have understood... But display...
     
  17. Salem874

    Salem874 Active Member

    Absolutely, i agree...