A hum, picture distortion then Audio does not match up with the video

Discussion in 'CloneDVD mobile' started by tweety_138, Nov 24, 2015.

  1. tweety_138

    tweety_138 Member

    This doesn't happen all of the time, but randomly after ripping to hard drive then creating a .mp4, the .mp4 has a slight hum, then the picture distorts for a few seconds and then clears up. After it clears up, the movie plays fine as a .mp4, but the audio doesn't match up with the video. I tried the ripping process, then creating the .mp4 a few times, but with some movies, I cannot get it to ever work correctly, any thoughts? Just as a test, I tried handbrake and it worked fine with no issues, but I would like to continue using AnyDVD and CloneDVD mobile.
     
  2. mike20021969

    mike20021969 Well-Known Member

    AnyDVD version & CloneDVD mobile version...?
     
  3. tweety_138

    tweety_138 Member

    AnyDVD 7.6.5.0 and CloneDVD mobile 1.9.0.1
     
  4. mike20021969

    mike20021969 Well-Known Member

    Does this happen with a particular software player?
    Try other players to see if the problem still exists.... such as windows media player, quicktime player, xbmc, vlc etc.
     
  5. tweety_138

    tweety_138 Member

    Yes, it had problems with PowerDVD playback on my PC, and also when I played it on my iPAD, so different platforms. I'm not sure if it is with the Original Ripping, or with converting it with CloneDVD Moble.
     
  6. mike20021969

    mike20021969 Well-Known Member

  7. tweety_138

    tweety_138 Member

    That worked great! Thanks so much for sending, can't believe that Beta has been out there since 2013....