8.2.4.6 new read errors

Discussion in 'AnyDVD HD (Blu-ray issues)' started by von edmeister 2.0, May 4, 2018.

  1. von edmeister 2.0

    von edmeister 2.0 Well-Known Member

    Since using 8.2.4.6 have been getting read errors read with different discs with also different drives. Always same errors. This is only on decrypt... keep protection always no errors.
     
  2. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    Both log files are from decrypted ISOs, they won't help much.
    ALWAYs use the originals for log files.
     
  3. von edmeister 2.0

    von edmeister 2.0 Well-Known Member

    Very sorry Pete. I'm new to posting (not Anydvd).
     
  4. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    At least I know, that the new "integrity check" does something.
    Did you get the read errors (which are certainly verify errors, if you look closer) while reading from the original disc? Or the image in the virtual drive?
    Either way, please click "continue", wait for the rip to finish, and post the resulting error log. Thank you!
     
  5. von edmeister 2.0

    von edmeister 2.0 Well-Known Member

    I got the errors with both disk and virtual clone drive. Clone bd also sees errors on load. Sorry don't know how to open or read log files. Busy bowling with "the Dude" and can't get Donny to shut the %#@**% UP!!!!! Thank you for your help
     

    Attached Files:

  6. Pete

    Pete Forum Admin Staff Member

    Which of the discs were these read errors from? We need to match them to the respective log file.
    I'm assuming Maze Runner?
     
  7. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    I assume, that CloneBD doesn't see errors, if you use it directly from the original disc (AnyDVD running)?
     
  8. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    I believe I found the problem. Update coming up...
     
  9. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    Please try AnyDVD 8.2.4.7. Please let me know, if this fixes the problem. Thank you.
     
  10. SW_54

    SW_54 Active Member

    I had the same problem. My 'problem' disc is now, with version 8.2.4.7, free from read errors. Thank you very much for your quick response.
     
  11. von edmeister 2.0

    von edmeister 2.0 Well-Known Member

    Yes 8.2.4.7 fixed the read errors. Thank you. Since 8.2.4.5 backups burned with clone BD will play With power dvd 17 but in 2 different stand alone players using Clone Bd menu trying to play the main movie froze the player and all controls but if tried bonus features first they played fine. Many coasters. Now with 8.2.4.7 the problem is reversed. Disc burn with clone Bd menu the main movie plays ok but trying bonus features freezes and locks the player. Sony 550s with newest update. once again disc plays ok power dvd. This seems to be the same problem that mcarrier99 has in the Commuter thread.
     
  12. von edmeister 2.0

    von edmeister 2.0 Well-Known Member

    Sorry Pete. The 17417310-17417339 errors Maze Runner...the 9406620-9406649 errors is Please Stand By.That's life... gutters and strikes
     
  13. Skylinebasser

    Skylinebasser Member

    The Link to the latest Beta 8.2.4.6 isn't working anymore. New Link?
     
  14. mike20021969

    mike20021969 Well-Known Member

    That's because the beta has been replaced (in this instance by 8.2.4.7).
    https://forum.redfox.bz/threads/anydvd-hd-8-2-4-7.75106/
    New Beta & Stable releases are stickied/pinned at the top of the relevant forums.

    2018.05.05_10h06m18s_001.jpg
     
    Last edited: May 5, 2018
    Aeneas72, DaveO88 and whatever_gong82 like this.
  15. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    As this problem is completely unreleated to "8.2.4.6 new read errors" (probably just media related?) I strongly suggest to open a new topic. The right people will overlook your question otherwise.
     
  16. DaveO88

    DaveO88 Moderator DE

    also in the german section

    2018-05-05-15-09-11-651.jpg