300 rip problem

Discussion in 'AnyDVD HD (Blu-ray issues)' started by donnatelli, Aug 31, 2007.

  1. donnatelli

    donnatelli New Member

    I am having a frustrating problem, I am ripping my copy of 300 to hard drive and all files copy smoothly with one big exception:

    feature_300NDOM6LF1VC1_HD1_Divide.EVO

    I have tried a few different methods but I keep getting errors around half way through, disc is brand new and very clean.
    any ideas?
     
  2. Rusty257

    Rusty257 Well-Known Member

    I had no issues. Dude is that one great movie.
     
  3. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    What version of 300 (country)?
     
  4. donnatelli

    donnatelli New Member

    sorry, its a US version (region 1?)
     
  5. James

    James Redfox Development Team Staff Member

    Some XBOX360 drives are very picky with combo discs. The disc is probably produced slightly out of tolerance. Get a replacement disc.
     
  6. donnatelli

    donnatelli New Member

    I had gathered as much, thank for the quick replies.
    just great software
     
  7. RichB

    RichB Well-Known Member

    I also cannot RIP the 300. I can play it but not rip it.
    Can't something be done like permit ripping at playback speed to
    help with troublesome disks?

    - Rich
     
  8. robert74

    robert74 New Member

    Can you please explain this? Im having exactly the same problem. By combo discs you mean? The King Kong disc that came with xbox360 drive? Its brand new and stops 62%.
     
  9. Drift King

    Drift King New Member

    Any updates or help with this? I am having the same problem...